Valutor:

Säljande Män INOV8 Roclite 325 GORE Svart IRkEHQYx

  • 636 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,578  s.kr560
Spara: 65% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Säljande Män INOV8 Roclite 325 GORE Svart IRkEHQYx
Säljande Män INOV8 Roclite 325 GORE Svart IRkEHQYx
Säljande Män INOV8 Roclite 325 GORE Svart IRkEHQYx

Inov8

INOV8 Roclite 325 GORE-TEX Trail körs ShoesStay skyddade oavsett väder tack vare GORE-TEX membranet erbjuder god andningsförmåga och hållbart skydd från elementen...


Standard passform


INOV8's standard passform erbjuder en åtsittande häl som låser skon i position, medan ett bredare tåpartiet ger tårna att splay när körs naturligt eller lyfta vikter. Standard passform passar dig med bredare fötter och idrottare som använder produkten för långa sessioner.


GORE-TEX övre


Skor med GORE-TEX Extended Comfort produktteknik är utformade för inomhus och utomhusbruk i måttlig och varmare förhållanden eller under högre aktivitetsnivåer. De är varaktigt vattentäta kombinerat med optimal andningsförmåga och är den idealiska lösningen för personer som värdesätter utestående klimat komfort och värme release.


Den Inov8 Roclite 325 löparskor är konstruerade från en flexibel nylon mesh övre med inre nätfoder som tillhandahåller alla runda andningsförmåga och viktigaste ventilation, att hålla fötterna svala och torra genom varje steg. Som ger stabilisering och säkerhet till det övre tyget är super hållbara övre material i kombination med säkerställer en 8 mm drop enastående komfort för dig medan du är ute på flykt. Byggt runt foten naturliga anatomi, nya ADAPTERWEB träffade-vaggan anpassar sig till den naturliga rörelsen och svullnad av foten under rörelse, medan X-LOCK systemet rymmer och låser hälen på plats för att erbjuda ökat stöd och en bättre passform. ADAPTERWEB träffade-vaggan radbryts runt midsection att sammanfalla med ett estetiskt utformad tyg överlägg som i sin tur möjliggör en nära tight passform med maximalt stöd och minska vridning för att behålla formen och form, medan fortfarande ser bra ut. En integrerad plös håller alla skräp borta oavsett var du väljer att köra, medan en förstärkt gummi tåhätta skyddar tårna från obstruktiv skräp.


POWERFLOW mellansula


En vadderade tur ligger den tvådelade POWERFLOW som levererar 10% bättre chock absorption och 15% bättre energi avkastning än standard schakt så att du kan köra hårdare för längre. integreras i mellansulan är Inov8's alldeles egna andra generationens META-SHANK som är en rock-platta som skyddar den under fötterna från vassa stenar. META-skaftet justerar bakom fotbenen för större framfoten flexibilitet och kontroll när contouring, samtidigt som underlagsförhållanden stötskydd.


TRI-C gummi Yttersula


Nästa generations Roclite yttersulan är den mest mångsidiga på marknaden. Här erbjuds Inov8's Tri-C gummi förening och mångfasetterat klo-formade knapar, vardera med en bred kontaktyta, vilket ger ett oöverträffat grepp över oförutsägbar terräng och snabbkopplingen av skräp. Varje uns av energi genereras bu kroppen överförs till vägen genom yttersulan, med Tri-C yttersulan att leverera dragkraft i hela gångcykeln. Den klibbiga fusion föreningen är en blandning av syntetiskt gummi och EVA skum för en mjuk gång och grepp på en rad ytor medan meta-flex spåret ligger på framfoten att uppmuntra naturliga framfoten flex under tå-off av gångcykeln.